Прогноз погоди на суботу, 4 березня

Новини, Суспільство

Погода в Україні у суботу, 4 березня, буде хмарною, однак з проясненнями. Водночас синоптики прогнозують опади у певних регіонах.

Про це  інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  24 канал.

Нарешті прийшла весна, а разом з нею – потепління. Однак сподіватися, що позначки термометрів найближчими днями у всіх регіонах підіймуться вверх – не варто. Пощастить лише жителям деяких областей.

Погода по регіонах

На Заході України температура коливатиметься від +5 до +7 градусів за Цельсієм. Опади можливі лише у Волинській, Рівненській та Житомирській областях.

Також жителям Півночі – зокрема, Сум та Чернігова – слід брати зі собою парасольки, адже дощ з мокрим снігом може заскочити зненацька. А от на Півдні та на Сході нашої держави очікується сонячна погода, хоча все ж інколи весняні промені ховатимуться за хмарами.

Така ж ситуація буде в Центрі України. Ба більше, температура вдень може досягати аж +10 градусів за Цельсієм.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.