Активіст із Криму розповів, як ФСБ вибивала з нього “вибачення” перед Путіним і армією РФ

Кримінал, Новини, Політика

Активіст і вуличний художник з Євпаторії Богдан Зіза, заарештований за обвинуваченням у “тероризмі”, розповів про побиття з боку співробітників ФСБ заради неодноразових вибачень на камеру.

Про це  інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Крим.Реалії“.

Пряма мова Зізи: “Напевно, здивую вас, але відео з моїм “вибаченням”, як мінімум, п’ять. Перше потрапило в ЗМІ, друге – в матеріалах справи, ще кілька були забраковані.

Знімають їх безпосередньо працівники ФСБ. Спочатку спокійно просять сказати на камеру все, що їм потрібно. Потім, коли відмовляєшся, починають погрожувати, переконувати”.

За словами Зізи, ФСБ дуже потрібні ці записи щонайменше для залякування населення та імітації згоди з Кремлем.

Політв’язень наголошує, що вони вже не гребують жодними заходами: побиттям і тортурам піддається майже кожен політв’язень.

Пряма мова Зізи: “Щодо моєї ситуації, вони спочатку змусили мене записати одне відео, яке відправили на перевірку якомусь своєму начальнику. Потім – інше, коли той відповів, що якось я не дуже щиро каюся.

Я навмисно не показував жодних емоцій, тому мене знову били. Актор я не дуже хороший, а ще текст постійно змінювався. То мені потрібно було вибачитися перед російською армією, потім – перед Путіним”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.