“Ми не маємо пробачати їм ті злочини”, — бойова медикиня 102 бригади Дарина з Херсонщини (відео)

Війна, Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Дарина з Херсонщини на позивний Ласка служить бойовою медикинею у 102 окремій бригаді Сил територіальної оборони ЗСУ Івано-Франківщини. Зараз її підрозділ боронить південь України.

Про це  інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку регіонального управління Сил територіальної оборони “Захід”.

Військовослужбовиця каже, що давно спостерігала за розгортанням російсько-української війни.

“Для мене, як для молодого покоління, — це все-таки Майдан, це був Крим. Я сама — з Півдня і тому деякі процеси спостерігала. У нас навіть перші загиблі були з моєї школи”, — розповідає Дарина.

Бойова медикиня переконана, що українці повинні боротися проти російських військових.

“Вони чинять проти нас геноцид, і ми не маємо пробачати їм ті злочини, які вони вчинили на території моєї області та інших регіонів України”, — каже військовослужбовиця.

На питання, чи вірить бойова медикиня у перемогу, Дарина відповідає ствердно.

“Вірю у перемогу більше, ніж в Бога. Це закладено у нас генетично, адже ми ведемо цю боротьбу не перше століття. І от воно вбудоване у наші хромосоми, воно нам передається — цей дух воїнів, які борються попри все і не зважаючи ні на що”, — говорить Ласка.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.