Був справжнім патріотом: у Франківську відкрили пам’ятну дошку полеглому захиснику (фото)

Війна, Новини, Суспільство

В Івано-Франківську вшанували пам’ять захисника Василя Пасіки.

Про це інформує Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради,  інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Галицький кореспондент“.

На фасаді Ліцею 12 імені Івана Франка встановили анотаційну дошку пам’яті.

Василь Пасіка – захисник України, молодший сержант ЗСУ, бойовий медик гірсько-штурмового взводу, 10 окремої гірсько-штурмової бригади.

“Василь був справжнім патріотом України. З першого дня повномасштабного вторгнення московії прийняв рішення захищати Україну. Загинув під час штурму біля села Слобода Кухарська на Київщині”, – йдеться в повідомленні.

На відкритті пам’ятної дошки були присутні рідні, близькі та побратими Василя, а також духовенство, влада міста, учні та вчителі закладу.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.