Бійці франківської тероборони дивом вижили після влучання ворожої ракети (відео)

Відео-новини, Новини, Політика

У регіональному управлінні Сил територіальної оборони “Захід” розповіли історію бійців 102 окремої бригади ТрО ЗСУ, які вижили після влучання російської ракети з комплексу С-300.

Про це  інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галку.

В ніч з 20 на 21 серпня 2022 року в містечку Гуляйполе на Запоріжжі російська ракета С-300 влучила в місцевий будинок культури. Удар був такої сили, що п’ятиповерхова будівля тепер зруйнована вщент.

Але жоден військовий, який перебував усередині, не загинув.

Замкомбата одного із батальйонів бригади Віктор “Тиса” розповідає, що близько 2 ночі вони почули вибух.

“Слава Богу, всі військовослужбовці залишилися живі. Один дуже сильно постраждав. Він знаходився на чергуванні. Добре, що він в броні. Його відкинуло плитою. Бо С-300, вона робить величезні вирви, має руйнівну силу. Його відкинуло, притиснуло. На жаль, він має проблеми зі слухом, зі здоров’ям. Але, головне, він залишився живим”, – ділиться військовий.

“Тиса” каже, що росіяни не можуть просунутися та взяти Гуляйполе. Тому все, на що вони здатні – тому вони стараються знищити це місто, стерти з лиця землі.

“Мабуть, все-таки нас Бог береже, значить ми робимо правильну справу. Насправді люди тут дивом вижили”, – додає “Тиса”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.