Житель Прикарпаття хотів за допомогою хабаря уникнути кримінальної відповідальності

Війна, погода, Політика, Суспільство

За процесуального керівництва Косівської окружної прокуратури повідомлено про підозру 40-річному жителю Косівського району у пропозиції та дачі неправомірної вигоди службовій особі правоохоронного органу (ч. 1 ст. 369 КК України).

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ .

Слідством встановлено, що прикарпатець,  з метою уникнення кримінальної відповідальності за вчинення незаконної порубки дерев, запропонував, а пізніше надав неправомірну вигоду правоохоронцю в розмірі 500 доларів США (близько 18 тис. грн). Кошти він приніс до райвідділу поліції.

Поліцейський від пропозиції відмовився та викликав слідчо-оперативну групу.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Косівського РВП ГУНП в Івано-Франківській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.