Гвардію Марцінківа знову збільшили. Фонд оплати праці також

Новини, Суспільство

Штатний розпис комунального підприємства «Муніципальна інспекція «Добродій» збільшили ще на 5 осіб. Тепер там числиться 110 муніципалів. Фонд оплати праці без премій і доплат перевалив за мільйон.

Про це йдеться в рішенні виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 12 січня 2023 , інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Галку“.

Відтепер у штаті підприємства працюватиме 81 інспектор. Крім них громадський порядок і благоустрій пантруватимуть директор, його два заступники та 13 начальників відділів з заступниками.

Структура КП має в собі сектор вивісок, сектор демонтажів, відділ благоустрою, сектор організаційно-інформаційної роботи та відділ моніторингу та реагування.

Бюджет Івано-Франківська на 2021 рік, який мер міста Руслан Марцінків неодноразово називав “найгіршим за всі роки” і “бюджетом виживання”, передбачав 20 млн. грн на утримання КП “Муніципальна інспекція “Добродій”.

При цьому безпеку учасників освітнього процесу в закладах Івано-Франківської громади забезпечують як правило сторожі. Проте в 18 освітніх закладах залучено і приватні охоронні фірми. Муніципальна варта охороною навчальних закладів міста не займається.

Інспекцію створили в грудні 2019 року на базі “Муніципальної інспекції з благоустрою” і КП “Муніципальна варта після того, як працівників останньої затримало СБУ на отриманні хабаря. 

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.