У Городенці на колінах зустріли полеглого Захисника Долинського Володимира Володимировича (фото)

Війна, Новини, Суспільство

Мешканці Городенківської громади на колінах зустріли полеглого Захисника Долинського Володимира Володимировича, мешканця Городенки, який загинув у бою, захищаючи Україну від російського агресора.

Про це повідомили на сторінці Городенківської міської ради,  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галицький кореспондент“.

Біля каплиці Покрови Пресвятої Богородиці “Всіх Воїнів” священнослужителі громади відправили поминальну панахиду за загиблим воїном.

“У скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам’ять вірного сина України. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме до Царства Небесного. Вічна пам‘ять Захиснику України”, – йдеться в повідомленні.

Тіло полеглого Героя до ранку перебуватиме в Палаці Культури м.Городенка. Панахида розпочнеться сьогодні о 19:00. Церемонія прощання з Героєм розпочнеться 27 січня об 11:00. у Палаці Культури, чин похорону відбудеться у храмі Успіння Пресвятої Богородиці.

     

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.