На Алеї Слави в Івано-Франківську вшанували калуських спецпризначенців (фото)

Новини, Суспільство

Напередодні Дня Соборності України в центрі Івано-Франківська встановили оновлену Алею Слави, щоб вшанувати пам’ять Героїв, які загинули, захищаючи та обороняючи Україну від окупантів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Вікна”.

Серед них — прикарпатські правоохоронці та спецпризначенці, які захищали незалежність та суверенітет нашої держави з 2014 року. Вони мужньо загинули, вірно виконуючи свій службовий обов’язок.

На жаль, з початком повномасштабної війни, Героїв, котрі віддали життя за наш спокій, стало більше і втрати не припиняються.

 

Серед тих, кого вшанували на Алеї Слави, — капітан поліції, командир взводу №2 роти поліції особливого призначення Головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області Віктор Паньків з Калуша та старший лейтенант відділу КОРД Головного управління Нацполіції в Закарпатській області Василь Дрогомирецький з села Боднарів Калуської громади.

Обоє спецпризначенців загинули 22 травня 2022 року в селі Вільноандріївка Запорізької області.

Віктор Паньків та Василь Дрогомирецький посмертно нагороджені орденом “За мужність” ІІІ ступеня.

Більше про загиблого героя — в публікації «Людина з великої літери». Яким запам’ятали загиблого спецназівця з Калуша Віктора Паньківа?».

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.