6 військовослужбовців ЗСУ з Прикарпаття нагороджено орденами “За мужність” III ступеня (посмертно)

Війна, Новини, Суспільство

Президент України Володимир Зеленський нагородив орденами “За мужність” III ступеня (посмертно) 6 військовослужбовців нашої 102 бригади територіальної оборони ЗСУ.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на Голову Івано-Франківської ОВА

Про нагородження військових Глава держави повідомив у своєму вчорашньому вечірньому зверненні. Бійці нагороджені відповідно до Указу Президента України №25/2023 “Про відзначення державними нагородами України”.

Орденами посмертно відзначені солдати Микола Вовчук, Роман Коропецький, Руслан Зузяк, старший солдат Назар Фоменко, молодші сержанти Володимир Грига та Назар Цимбаліст.
Дякуємо нашим воїнам за мужність, героїзм, виявлені у боротьбі проти російських окупантів. Українці знатимуть і пам’ятатимуть їхні подвиги у війні з ворогом.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.