Колектив Калуського ВПУ-7 отримав відзнаку від Митрополита Епіфанія (фото)

Без рубрики

Колектив Вищого професійного училища №7 отримав від Митрополита Епіфанія Благословенну грамоту за заслуги перед Помісною Українською Православною Церквою та побожним народом.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  “Вікна”.

Відзнаку вручив декан Калуського благочиння Івано-Франківської та Галицької Єпархії ПЦУ о. Федір Мороз, який разом з військовими капеланами подякував директору училища Володимиру Мельнику за волонтерську роботу і допомогу нашим захисникам.

“Пишаємося почесною відзнакою! Нехай ця нагорода стане джерелом енергії для подальших добрих справ на благо українського народу! Працюємо заради ПЕРЕМОГИ!” — ідеться в повідомленні ВПУ №7.

Раніше йшлося, що з початком повномасштабної війни Калуське вище професійно-технічне училище №7 активно долучилося до волонтерської роботи.

Тільки нещодавно студенти Калуського ВПУ №7 передали воїнам 47 буржуйок і 150 будівельних скоб.

Допомагали чим могли: збирали харчові продукти, засоби гігієни, гроші. А ще — допомагали дітям-переселенцям, організовуючи для них розважальні заходи й цікаві майстер-класи.

А нещодавно відгукнулися на пропозицію військового капелана о. Федора Мороза, який звернувся з проханням виготовити на передову пічки-буржуйки.

Собівартість печі-буржуйки складає 1500 гривень. Прилади добре обігрівають від холоду, дозволяють готувати їжу і навіть сушити взуття. Вага однієї буржуйки — 18 кг. Для її  виготовлення використовують сталь товщиною 3 мм. Сам процес виготовлення неважкий. Велика перевага в тому, що студенти не тільки допомагають українській армії, але й одразу здобувають потрібні виробничі навички. До речі, виготовляють буржуйки студенти першого курсу, які зі своїми завданнями дуже добре справляються.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.