Прикарпатський університет підписав угоду з провідною українською компанією ТОВ «Біонеріка»

Новини, Суспільство

Ректор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ігор Цепенда зустрівся з директором Андрієм Бабулою і операційним директором Максимом Заікою – представниками ТОВ «Біонеріка» (https://bionerica.com.ua/), провідною українською компанією у галузі заготівлі, обробки, гуртової та роздрібної реалізації дикорослих грибів, ягід та рослин, а також культивованих ягід.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ 

Сторони започаткували співпрацю у наступних напрямках:

– реалізації спільних наукових і дослідних ініціатив, міжнародних проєктів;

– налагодження ефективної спільної роботи у галузі експериментального розведення рослинної лікарської сировини;

– спільна діяльність щодо розвитку і популяризації органічного рослинництва на Прикарпатті;

– об’єднання потенціалів з метою збереження, відновлення і реінтродукції у природне середовище цінних видів дикорослих рослин та грибів і тих, які знаходяться під загрозою знищення;

– підвищення якості підготовки студентів Університету за спеціальностями 101 – екологія, 091 – біологія, 205 – лісове господарство і 201 – агрономія шляхом удосконалення освітніх програм та їх компонентів, організація і впровадження елементів дуальної форми навчання у практичну підготовку здобувачів освіти у відповідності до потреб ринку екологічно чистої рослинної лікарської сировини, тощо.

Результатом зустрічі стало підписання угоди про співпрацю.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.