Німецьке містечко стало партнером для Калуської громади (відео)

Відео-новини, Суспільство

Не лише святкували, а й працювали. 8 січня міський голова Андрій Найда підписав Меморандум про солідарне партнерство з німецьким містом Ліппштадт.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Галку“.

Підписання відбувалося в онлайн-форматі під час річного звіту мера Ліпштадту Арне Моріца. Угода передбачає не лише допомогу нашій громаді у воєнний час, а й співпрацю в галузях політики, влади, медицини, освіти, спорту та бізнесу між обома містами опісля нашої Перемоги.

“Ми віртуально побували на важливому для всієї громади Ліппштадта новорічному прийомі мера Арне МОРІЦА, на якому традиційно у велелюдному залі очільник міста звітував про свою роботу та розповідав про плани на майбутнє.
І впродовж цього заходу Арне Моріц презентував своїй громаді бачення нашого партнерства.
Зі свого боку ми подякували нашим новим друзям з Німеччини за бажання співпраці, дякували всьому народу цієї країни за те, що у важкий час для України підставили своє плече. (До слова, наша Калуська громада вже минулого тижня отримала неоціненний гуманітарний вантаж з Ліппштадта (7 потужних генераторів), а нині там триває збір медикаментів та виробів медичного призначення, які невдовзі будуть відправлені нашим медичним закладам.)”, – розповів мер Калуша у своїх соцмережах.
Детальніше у сюжеті КМТ:

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.