Прикарпатці продовжують скаржитися на несправедливі графіки знеструмлення

Новини, Суспільство

Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації — начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук підбила підсумки тижня на Прикарпатті.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Вікна” 

Зокрема, відбулася чергова нарада з головами районних військових адміністрацій і територіальних громад краю, керівниками структурних підрозділів обласної військової адміністрації  та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади за участі технічного директора АТ “Прикарпаттяобленерго” Олега Сеника.

«Від прикарпатців щоденно надходять звернення щодо несправедливого формування графіків електропостачання. Тому дуже важливо, щоб усі були внесені у графіки на вимкнення в рівних умовах: побутові споживачі, бізнес чи державні установи.

Чимало нарікань було й від батьків щодо недотримання температурного режиму у навчальних закладах. Так, у 15 дитячих садочках призупинено освітній процес. Проте 256 закладів загальної середньої освіти та 63 дошкільних заклади забезпечені генераторами. Працюємо надалі з міжнародними партнерами, щоб забезпечити таким обладнанням якнайбільше шкіл та садочків. Адже діти мають навчатися в комфортних умовах», — повідомила посадовиця.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.