Буданов: У ГУР не виявили жодного зрадника за час війни

Війна, Новини, Політика

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов заявив, що з 24 лютого всередині ГУР не виявили жодного зрадника.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Буданова в інтерв’ю “Liga.net

“Жодного ми так і не виявили”.

Глава розвідки наголосив, що в його відомстві “внутрішня безпека постійно працює”.

За його словами, бували випадки “неналежного ставлення до збереження держтаємниці”. Але здебільшого це була “службова необережність”, коли якусь інформацію хтось міг переслати месенджером, а вона ставала надбанням ворога, який перехоплював цей сигнал. Але, за словами Буданова, це загальна проблема “всіх наших органів влади”.

При цьому він зазначив, що кількість агентів ГУР всередині Росії з початку великої війни зросла.

За словами Буданова, йдеться про людей на “абсолютно різних рівнях”. Із появою цих агентів збільшився і доступ розвідки до інформації різного рівня: від соціально-політичних до суто військових питань.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.