Погода у Франківську 26 грудня

Новини, погода

В Івано-Франківську сьогодні, 26 грудня, протягом усього дня погода буде похмурою. 

Опадів не очікується, повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

У Франківську температура коливатиметься від -1 до +7 градусів за Цельсієм. Сонце зійде на небо о 08:12, а зайде – о 16:31.

Український гідрометеорологічний центр повідомляє, що вночі у східних областях, вдень у західній частині очікується дощ та мокрий сніг, на решті території без істотних опадів.

Уночі та вранці у більшості областей місцями туман, у північній частині на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 0-5° тепла, у південній частині 6-8° тепла.

 

 

Народний прогноз погоди: 26 грудня вшановується пам’ять святих Євстратія і Авксентія. У народі говорили, що “святий Євстрат сонечку радий”. За погодою перших 12 днів, які йдуть за днем Спиридона (25 грудня), передвіщали погоду кожного із 12 місяців року, що наступає. Так 26 грудня відповідає січню, 27 — лютому, 28 — березню і т. д. до Різдва, яке вкаже на погоду в грудні Нового року. Усі ці спостереження уважно записувались і завдяки їм люди знали чого очікувати від кожного місяця нового року.

 

 

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.