“Наркобізнес” у СІЗО в Івано-Франківську: поліцейські виявили незаконну діяльність (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Фігурант, що перебував у СІЗО, зберігав та розповсюджував серед засуджених заборонені речовини.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ПІК.

У слідчому ізоляторі Івано-Франківська: поліцейські задокументували незаконну діяльність обвинуваченого.

FB IMG 1670493610754 scaled

“В ході досудового розслідування встановлено, що організував незаконну діяльність 43-річний обвинувачений за скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів. Упродовж трьох місяців чоловік розповсюджував наркотики серед засуджених осіб”, – йдеться у повідомленні.

За місцем утримання фігуранта провели обшук.

FB IMG 1670493621010 scaled

“Вилучили наркотики, засоби для пакування заборонених речовин, мобільний телефон, гроші, банківські картки, «чорнові» записи”– йдеться у повідомленні.

FB IMG 1670493616666 scaled

Наразі правоохоронці встановлюють джерела надходження наркотичних речовин та коштів для їх придбання. Окрім того, встановлюється коло спільників фігуранта.

FB IMG 1670493614843 scaled

Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.