Франківська облрада затвердила програму мобілізаційної підготовки та оборонної роботи

Війна, Новини, Суспільство

Обласна рада затвердила Програму забезпечення мобілізаційної підготовки та оборонної роботи в Івано-Франківській області на 2023-2027 роки.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галичину.

Таке рішення депутати схвалили на першому пленарному засіданні 18-ї сесії обласної ради 7 грудня 2022 року.

«Метою Програми визначено забезпечення на території області заходів оборонної роботи, мобілізаційної підготовки, організації та виконання завдань територіальної оборони інших військових формувань. Реалізація Програми сприятиме вирішенню питань за тими напрямами, де спостерігається дефіцит ресурсів з державного бюджету, проведенню на належному рівні мобілізаційної підготовки, налагодженню чіткої системи військового обліку, накопиченню якісних мобілізаційних ресурсів, виконанню завдань територіальної оборони», – повідомили в Івано-Франківській обласній раді.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.