Оборона Києва: командування столиці тримає війська у бойовій готовності

Війна, Новини, Політика

Керівник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко заспокоїв киян щодо оборонних рубежів столиці, за його словами, ЗСУ проводять необхідні заходи щодо підтримання військ у бойовій готовності.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу КМВА.

“Командуванням сил і засобів оборони міста Києва проводяться системні заходи з нарощування і підтримання наших військ в бойовій готовності”.

За його словами, проводяться заходи злагодження органів управління, нарощуються і удосконалюються системи інженерного обладнання,  протиповітряної оборони, вогневого ураження противника, матеріально-технічного забезпечення тощо.

“Хочу заспокоїти киян, що всі ці заходи проводяться відповідними військовими начальниками, керівництвом Києва”, – підкреслив він.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.