Їх відправляють, як “м‘ясо”: Єрмак розповів про роль російських “зеків” під Бахмутом

Війна, Новини, Суспільство

 Під Бахмутом російські окупанти в першу чергу відправляють у бій, завербованих у ПВК “Вагнер”, ув’язнених без бронежилетів і касок, а наступними на українські позиції нападають кадрові російські військові.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на голову Офісу президента Андрія Єрмака у Telegram

“Їх немов “м‘ясо” везуть на позиції без зброї. Потім так звані “верблюди” цю зброю підвозять вже перед наказом бігти вперед.

Вони отримують автомат, без броніків і касок, і роблять набіги на наші позиції. Вони – це російські зеки, яких вербує “Вагнер”.

Саме це щодня відбувається під Бахмутом. Вони кладуть сотні таких людей в надії, що ними їм вдасться послабити нашу оборону. За спинами цього “м‘яса” стоять кадрові”.

За словами Єрмака, в російській “орді” нічого не змінюється.

Окупанти продовжують ставитися до людей, як до “м’яса”: “Люди там були м‘ясом завжди, такими і лишатимуться поки не піднімуть голову”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.