В Івано-Франківську патрульні виявили у чоловіка понад 70 згортків з наркотиками (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Днями на вулиці Карпатській інспектори звернули увагу на невідомого чоловіка. Останній, помітивши патрульних, помітно занервував та різко змінив напрямок руху.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на патрульну поліцію в області.

Інспектори громадянина зупинили та, згідно зі ст. 34 Закону України “Про Національну поліцію”, провели поверхневу перевірку. У 44-річного чоловіка патрульні виявили згортки з невідомою речовиною, зовні схожою на наркотичну.

У ході спілкування останній розповів, що по місці проживання зберігає наркотичні речовини та хоче добровільно їх видати.

Інспектори громадянина затримали та викликали на місце слідчо-оперативну групу та Управління боротьби з наркозлочинністю у Івано-Франківській області.

В ході перевірки за місцем проживання громадянина поліцейські виявили пакет з речовиною зеленого кольору, більше 70 згортків з невідомою речовиною білого кольору, зовні схожою на наркотичну та пристрій для викурювання наркотиків.

Ймовірні наркотики вилучили та направили на експертне дослідження.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.