На Прикарпаття переїхало приблизно 100 зреалізованих бізнес-проєктів із зон бойових дій

Війна, Новини, Політика, Суспільство

Через повномасштабне вторгнення росії на територію України на Івано-Франківщину, у відносно безпечний тиловий регіон, релокують чимало підприємств.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

Відтак, станом на сьогодні, на Прикарпаття переїхало приблизно 100 зреалізованих бізнес-проєктів. Журналістці Фіртки про це розповіла Олександра Федорук, керівниця Івано-Франківської жіночої ділової палати та депутатка Івано-Франківської обласної ради.

Цьогоріч в рамках проєкту «Прикарпаття – регіон для релокації», який розпочався в Івано-Франківській області, організували серію круглих столів, тобто зустрічей, де підприємці релокованого бізнесу мали можливість познайомитися з підприємцями Прикарпаття.

«До того ж, метою проєкту було також ознайомити підприємців ВПО з місцевістю та стратегією наших регіонів, щоб ті, хто хоче розвивати свій бізнес, або в майбутньому релокувати, могли більше дізнатися про нашу область та зрозуміти ресурси.

Перша мета – зробити платформу для знайомства між підприємцями.

Друга – ознайомити зі стратегіями, з регіонами, з пропозиціями, а також з представниками територіальних громад. Тому, власне, організовували круглі столи», – розповідає Олександра Федорук.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.