Прогноз погоди на суботу, 26 листопада

Новини, Суспільство

У суботу, 26 листопада, погода буде морозною. Українські синоптики попереджають про снігопади та ожеледицю на дорогах майже по всій країні.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на 24 Канал.

Ранковий туман, що окутав напередодні північні, центральні та південні області, перекочував на Захід країни. Через це тут оголосили про жовтий рівень небезпеки.

Лише у східних та північно-західних областях день 26 листопада пройде без істотних опадів. Натомість в інших регіонах країни синоптики прогнозують погіршення погодних умов.

Обіцяють опади у вигляді дощів та мокрого снігу вдень та вночі. У північних областях можливе налипання мокрого снігу, а на заході та півночі країни на дорогах буде небезпечно через ожеледицю.

Похолодання та морози сунуть на країну. В Укргідрометцентр передають, що температура цього дня вночі та вдень коливатиметься від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла, у південних та східних областях буде від 1 до 6 градусів тепла.

Крім того, вчорашній ранковий туман переміститься з північних, центральних та південних областей в інші регіони. Погодні умови призведуть до порушення руху транспорту на дорогах і вулицях на Заході країни.

Тим часом в Івано-Франківську слід очікувати -1…+1 градус.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.