Кремль очікує, що безповоротні втрати серед мобілізованих сягнуть 100 тис. осіб – росЗМІ

Війна, Кримінал, Політика

Росія планує взимку стабілізувати фронт в Україні, а навесні відновити активні бойові дії, у зв’язку з чим в Кремлі очікують, що безповоротні втрати мобілізованих складуть близько 100 тис. осіб.

Російське видання “Важные истории” з посиланням на два джерела, одне з яких наближене до ФСБ, а друге – до Генштабу ЗС РФ, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

За даними “Важных историй”, керівництво РФ розуміє, що активізація бойових дій навесні передбачає великі втрати.

“До весни наступного року втрати вбитими і пораненими можуть становити близько 100 тис. Але це нікого не лякає: їх замінять строковиками”, – наводить видання слова джерела, яке близьке до ФСБ.

Наближене до російського Генштабу джерело також поділилося з виданням прогнозом Кремля, згідно з яким втрати в Україні становитимуть близько 100 тис., переважно мобілізованих.

Джерело розповіло, що до весни наступного року міністерство оборони РФ планує підготувати 120 тис. строковиків, яких зможуть відправити в Україну, щоб заповнити втрати серед мобілізованих. Власне, саме тому, за його словами, Путін не скасовує указ про часткову мобілізацію.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.