У Росії після новин про виснаження ракетних запасів заявили, нібито ракет “вистачить усім”

Війна, Новини, Політика

Заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв натякнув, що ракетний запас Росії ще не виснажений, і удари по Україні продовжаться.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на МедведєвА у Telegram

 “Вороги продовжують уважно “калькулювати” наші пуски і наші запаси. Даремно сподіваються на виснаження наших можливостей. Продовження слідує. Усім вистачить!”.

Медведєв зробив своє повідомлення після обговорення нарощування обсягів постачання Збройним силам Росії високоточної зброї під час відвідування державного науково-виробничого підприємства “Регіон”.

За даними високопоставлених джерел у силовому блоці, після останнього ракетного удару по Україні ракетного потенціалу Росії вистачить не більше ніж ще на 3 масовані атаки. Міністр оборони Олексій Резніков представив інфографіку, відповідно до якої на озброєнні Росії залишилось 119 ракет “Іскандер”, або 13%, 347 протикорабельних ракет “3M-55 Onyx”, або 74%, 6 980 ракет “С-300”, або 87%, 229 ракет “Калібр”, або 37% і т.ін.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.