Снятинський центр первинної медико-санітарної допомоги отримав нового очільника

Здоров'я, Новини, Суспільство

Ним став Іван Тимофійчук.

” Таке рішення було прийнято на засіданні Виконавчого комітету Снятинської міської ради. Контракт з новим керівником медичного закладу укладено на 1 рік”,  повідомляє Снятинська міська рада.

Івану Тимофійчуку 31 рік. На даний час працює лікарем загальної практики – сімейним лікарем амбулаторій міста Снятина та села Русів. У найближчих планах нового очільника Снятинського центру ПМСД – покращення якості надання первинної медичної допомоги мешканцям громади.

“Міський голова подякував колишньому керівнику закладу Любомиру Ступарику за роботу та відданість справі. Після закінчення контракту Любомир Ступарик очолить амбулаторію монопрактики сімейної медицини в с.Задубрівці”, додають у міськраді.

Новому керівнику комунального закладу Анатолій Шумко побажав плідної праці, професійного успіху та нових здобутків у цей нелегкий для всіх час.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.