На горі Піп Іван у Карпатах випало від 40 до 60 см снігу, на схилах — понад метр

Війна, Новини, Суспільство, Туризм

18 листопада на горі Піп Іван у Карпатах випало від 40 до 60 см снігу, на схилах — понад метр.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку Чорногірського гірського пошуково-рятувального поста.

“Станом на 09:40 на горі Піп Іван Чорногірський хмарно, видимість обмежена, падає сніг. Вітер західний, 11-12 м/с, температура повітря — -4°С”, — йдеться у дописі.

Рятувальники також закликали утриматися від походів у високогір’я.

18 листопада в Івано-Франківській області синоптики прогнозують дощ, сніг, мороз, посилення вітру та ожеледицю на дорогах. Крім того, очікується поступове зниження температури повітря в області та місті до 1-6°C морозу, у Карпатах 19-20 листопада — до 8-10°C морозу.

Також 18-19 листопада в Івано-Франківську та області оголосили штормове попередження — очікується сильний та мокрий сніг. Другий рівень небезпечності, помаранчевий.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.