Луганщина: Позитивна тенденція на напрямку Сватове-Кремінна, ЗСУ просуваються – ОВА

Війна, Новини, Політика

Збройні сили України потроху просуваються вперед на Луганщині, однак “кожен метр дається достатньо важко”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на голову Луганської обласної військової адміністрації Сергія Гайдая в інтерв’ю Новини.Live.

“На напрямку Сватово-Кремінна тенденція поки що позитивна, наші війська просуваються вперед”.

Деталі: Водночас Гайдай додав, що кожен метр Луганщини дається ЗСУ достатньо важко. На його думку, однією з причин є відсутність фактору несподіванки, як було, зокрема, під час звільнення Харківщини.

“Після деокупації Харківщини російські війська все ж встигли величезну територію замінувати, підтягнути резерви. Вони також привезли загони кадировців та тих зеків, яких набирав Пригожин, встигли підірвати мости, побудувати певні оборонні споруди. Тому кожен метр Луганщини, кожен населений пункт дається достатньо важко”, – додав він.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.