У Карпатах на горі Піп Іван випало від 8 до 10 см снігу

Війна, Новини, погода, Суспільство, Туризм

17 листопада на горі Піп Іван Чорногірський випало від 8 до 10 см снігу, хмарно, температура повітря опустилася до -2°C. Така ситуація станом на 08:45.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку Чорногірського гірського пошуково-рятувального поста.

По Івано-Франківську та області 17 листопада синоптики прогнозують хмарну погоду, помірний дощ та мокрий сніг, на дорогах — ожеледиця, вночі та вранці місцями налипання мокрого снігу. Про погодні умови інформують на Facebook-сторінці обласного гідрометцентру.

В Івано-Франківську температура повітря вночі та вдень складатиме -1°C до 1°C. По області вночі та вдень від -2°C до 3°C.

У високогір’ї Карпат температура повітря вночі та вдень сягатиме від -2°C до 3°C.

Медико-метеорологічні умови II типу. Видимість на автошляхах 4-6 км.

Крім того, очікується поступове зниження температури повітря в області та місті до 1-6°C морозу, у Карпатах 19-20 листопада — до 8-10°C морозу.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.