Російські ракети вдарили по території Польщі, є загиблі – ЗМІ

Війна, Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Під час ударів по Україні одна з російських ракет влучила по територією Люблінського воєводства в Польщі – було пошкоджено майно та загинуло двоє осіб.

Про це повідомляють місцеве радіо ZET у вівторок, 15 листопада, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Прем’єр Польщі Моравецький скликав екстрене засідання Комітету Ради міністрів щодо питань національної безпеки та оборони.

За попередніми даними, ракети впали неподалік від польського міста Люблін. ЗМІ пишуть, що снаряди влучили у зерносушарки.

ВПС Польщі підняли в повітря винищувачі з аеродрому у Томашуві Любельському. На ферму, relb попередньо впали ракети, прибула армія і прокуратура. Ракети впали неподалік від кордону з Україною, пише Visegrad.

Водночас, Radio Lublin повідомляє іншу версію події. За інформацією журналістів, інцидент у Пшеводові трапився близько 15.40 на перевантажувальній базі, куди заїжджають трактори з вантажами. Цю інформацію радіостанції підтвердили у місцевій поліції. За попередніми висновками, трактор, який в’їхав на ваги, раптово вибухнув. ЗМІ також повідомляє про загибель двох людей.

Високопоставлений представник розвідки США у Twitter підтвердив, що «російські ракети перетнули територію члена НАТО в Польщі, вбивши двох людей».

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.