Мешканців Івано-Франківська закликають здати кров для українських військових

Війна, Новини, Суспільство

Прикарпатський обласний центр служби крові закликає жителів Івано-Франківська здати кров для українських військових. Запасів у медустанові вистачає, втім потрібно відправити кров на схід країни, тому й звернулися за допомогою до небайдужих.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ посиланням на Суспільне Карпати.

“Запаси для нашої роботи — достатні, але зараз є клич від Міністерства охорони здоров’я і ми долучаємося до нього. Потрібні всі групи крові. Добре було б з негативним резусом, бо вони — рідкісні”, — розповів Ігор Дожджанюк.

Здати кров можна в Прикарпатському обласному центрі переливання крові, що на вулиці Степана Бандери. У будні медустанова працює з 8:00 до 16:00. У суботу — до 14:00.

Зі слів Ігоря Дожджанюка, якщо на кінець зміни будуть люди, медики працюватимуть поки не візьмуть кров у всіх охочих.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.