Ексголова “Укрексімбанку”, якого звільнили за напад на журналістів, отримав нову посаду у держкомпанії

погода, Політика

Наглядова рада ПрАТ “Українська фінансова житлова компанія” призначила Євгена Мецгера головою правління. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу Укрфінжитло.

Відповідне рішення Наглядова рада Товариства прийняла 11 листопада на своєму засіданні. Крім цього, першим заступником голови правління ПрАТ “Укрфінжитло” обрано Дмитра Вербицького.

Раніше Євген Мецгера обіймав посаду голови правління державного “Укрексімбанку”. Проте після через скандал з нападом на журналістів програми “Схеми” його звільнили з посади.

Також Мецгер працює радником віцепремʼєрки – міністерки економіки Юлії Свириденко та міністра інфраструктури Олександра Кубракова.

В Кабміні також відзначали фаховість банкіра і цінують його експертизу в запуску великих державних програм у сфері економіки.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.