Ексголову НБУ Кирила Шевченка оголосили в міжнародний розшук – САП

Економіка, Кримінал, Новини, Політика

Колишнього голову Національного банку Кирила Шевченка оголосили в міжнародний розшук.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на прессекретаря САП Ольгу Постолюк в коментарі Укрінформ.

“Колишнього голову Національного банку оголосили у міжнародний розшук у справі розкрадань в Укргазбанку”, – розповіла представник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомили про підозру у протизаконних діях голові Національного банку Кирилу Шевченку у період його керівництва “Укргазбанком”.

Також підозру у розкраданні 206 млн грн державного банку повідомили ще чотирьом основним фігурантам даного злочину, серед яких колишні та чинні високопосадовці банківських установ.

Згодом Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук трьох посадовців “Укргазбанку”, причетних до розкрадання понад 200 млн грн, серед яких – ексголова Нацбанку Кирило Шевченко.

Ексглава НБУ Кирило Шевченко вважає, що оголошення його в розшук у справі розкрадання 200 млн грн Укргазбанку “є зайвим підтвердженням заангажованості та політизованості слідства”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.