Міська влада Франківська даватиме у користування генератори для будинків, у яких належно облаштовані тимчасові укриття

Новини, Суспільство

Міська влада Івано-Франківська планує давати у користування генератори для будинків, у яких належно облаштовані тимчасові укриття.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку міського голови Руслана Марцінківа.

“Ворог не припиняє свої злочинні дії та продовжує нищити нашу енергетичну систему. Головне завдання зараз — належна організація та утримання сховищ та укриттів. Щоб допомогти ініціативним ОСББ, ЖБК, ОК, управляючим компаніям (незалежно від форми власності) в облаштуванні укриттів, ми купуємо генератори. У разі надзвичайної ситуації зможемо надати їх у такі будинки”, — написав Марцінків.

Щоб отримати генератор для будинку від міської влади, потрібно:

  • організуватися, прибрати та облаштувати приміщення, підвал для сховища, в якому зможуть зігрітися і перебути мешканці не тільки вашого будинку, але й сусідніх;
  • звернутися за номерами 1580, 067 010-15-80, 050 010-15-80 та залишити заявку;
  • ваше сховище перевірить комісія та підтвердить його на відповідність.

Якщо укриття буде облаштоване правильно, то будинок отримає у користування генератор, пише Марцінків.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.