Угорщина відповіла на заяву Путіна про нібито її територіальні претензії до України

Новини, Політика

У Міністерстві закордонних справ Угорщини закликали президента РФ Владіміра Путіна до припинення вогню замість заяв, що поглиблюють конфлікт.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Index, “Європейську правдц”.

“Ми не вважаємо правильними заяви, що поглиблюють військовий конфлікт. Замість подібних заяв необхідне негайне припинення вогню і мирні переговори”, – заявили в МЗС у відповідь на заяву Путіна про те, що Польща, Румунія та Угорщина також можуть мати територіальні претензії до України.

Керівництво інших згаданих країн швидко відреагувало на цю заяву: Румунія дала зрозуміти, що не має жодних претензій, а Польща звинуватила Путіна в поширенні дезінформації.

Уряд Угорщини ніяк не відреагував на заяву Путіна, але в неділю журналістам вдалося отримати коментар МЗС.

Нагадаємо, у Будапешті в п’ятницю ввечері кілька сотень людей вийшли на демонстрацію проти розповсюдження пропаганди у підконтрольних уряду Віктора Орбана ЗМІ.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.