На Донеччині загинув воїн “десятки” з Прикарпаття Володимир Витошко

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

5 листопада у бою з російськими окупантами на Донеччині загинув стрілець-санітар 10 гірсько-штурмової бригади з Богородчанської громади, що на Прикарпатті, Володимир Витошко.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook сторінку голови громади Ростислава Зарембу.

Володимир Витошко — житель села Підгір’я. Військовослужбовець був стрільцем-санітаром 109 батальйону 10 окремої гірсько-штурмової бригади.

Воїн загинув під час ворожого мінометного обстрілу неподалік села Яковлівка Бахмутського району Донецької області. Йому був 31 рік.

“Після поранення боєць повернувся у стрій і разом з побратимами до останнього виконував свій військовий та громадянський обов’язок. Щирі співчуття рідним та близьким героя!” — йдеться у дописі.

Про час та деталі прощання з героєм повідомлять згодом, написав голова Богородчанської громади.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.