У Франківську спостерігаються перебої роботи мобільного інтернету та банківських терміналів

Новини, Суспільство

Франківці масово скаржаться на перебої із мобільним інтернетом та довге завантаження банківських терміналів і банкоматів.

Версії звернулись за коментарем щодо цієї ситуації в пресслужби Приватбанку та мобільного оператора Водафон, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Не зважаючи на те, що на 4 листопада не заплановано вимкнень електроенергії на Франківщині та не надходило офіційних повідомлень про перебої в роботі базових станцій мобільних операторів, з’явились повідомлення про “тугий” мобільний інтернет. Зокрема відмічають тривале завантаження додатків і повільну їхню роботу та надто повільну роботу під час опрацювань операцій терміналів та банкоматів в місті.

“Через відключення світла, планові та не планові, таке може бути”, – повідомили в Водафон.

Від комунікаційної служби Приватбанку наразі відповіді не надходило.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.