Прикарпатські лісівники зібрали для бійців 68 єгерської бригади пів мільйона гривень на купівлю дрона

Війна, Новини, Суспільство

Прикарпатські лісівники зібрали для бійців 68 єгерської бригади пів мільйона гривень на купівлю дрона.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сайт Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

“Не припиняємо допомагати нашим воїнам. Як бачимо, безпілотники – частина перемоги у війні. Ці апарати все частіше з’являються на полі бою, їх можна назвати очима бійців. Адже завдяки дронам військові ведуть розвідку, виявляють російські сили й техніку, дистанційно скеровують артилерійський вогонь. Тому потреба у високоточній зброї зростає”, – каже начальник обласного управління Сергій Кокоць.

Зібрані гроші лісівники передали командиру єгерської бригади.

Від початку повномасштабної війни лісгоспи Івано-Франківської області передали ЗСУ 54 автомобілі вартістю понад 10 млн грн. Дніпропетровському та Харківському обласним управлінням надіслали 3 млн 500 тис. грн. Також на Донеччину та Харківщину відвантажили 5 500 м³ лісоматеріалів та 309 м³ пиломатеріалів.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.