Дівчинка з Косівщини, яка активно виступає на підтримку ЗСУ, випустила кліп (відео+фото)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Юна артистка з Франківщини Вікторія Колобейчук похизувалась своєю новою відеороботою.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Вікна.

Це дуже яскравий та позитивний кліп на авторську пісню “Фарби”. Відеокліп як нагадування про те, що потрібно радіти дрібницям та насолоджуватись життям, незважаючи ні на що.

Вікторія є вихованицею продюсерського центру STAR TEAM. Ще з маленьких років дівчинка захоплюється музикою і активно розвивається в цій галузі. За словами юної артистки, сама природа навкруги надихає творити щось нове та радувати навколишній світ.

Дівчинка часто бере участь в конкурсах та фестивалях, а також виступає на концертах в Івано-Франківську та області, в тому числі і благодійних.

У творчому доробку Вікторії є декілька авторських пісень та відомі українські пісні оброблені в сучасному аранжуванні.

Зараз творча діяльність Віки, як і всіх українських артистів, трохи сповільнила темп, але тим не менш маленька виконавиця продовжує і далі ділитися своєю творчістю. Нова робота Вікторії – сучасна, яскрава та наповнена життям пісня.

“Хочу щоб скоріше закінчилась війна, а я продовжувала займатися вокалом та грати на фортепіано. Дякую нашим воїнам, Ангелам-Охоронцям, що оберігають наш спокій і мирне життя на західній Україні. А я роблю те, що можу – активно працюю на культурному фронті”, – констатує юна артистка.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.