Білорусь і Росія вже придумали нові військові навчання на 2023 рік

Новини, Політика, Суспільство

Росія і Білорусь почали підготовку до нових військових навчань “Щит Союзу – 2023”, які планують провести наступного року.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Міноборони Білорусі з посиланням на міністра оборони РБ Віктора Хреніна в Telegram.

 “Триває вдосконалення об’єднаних військових систем. З цією метою наші органи військового управління проводять спільні заходи, обмінюються передовим досвідом, удосконалюють нормативну правову базу, проводять спільні тренування.

Розпочато підготовку до проведення спільного оперативного навчання “Щит Союзу-2023”, –  Хренін під час спільної колегії міністерств оборони Білорусі та Росії.

За його словами, ці навчання стануть “головним заходом спільної підготовки органів військового управління і військ у наступному році.

Хренін додав, що під час колегії заслухають доповіді “про основні напрямки протидії спробам фальсифікації історії”, а також про стан і напрямки вдосконалення Єдиної регіональної системи протиповітряної оборони.

Міністр оборони РБ повторив наративи Кремля і Лукашенка про те, що нібито на Білорусь і Росію триває “безпрецедентний тиск і гібридний вплив”, а НАТО нібито “вдосконалює військову інфраструктуру біля кордонів Союзної держави”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.