На Прикарпатті попрощаються з воїном Дмитром Гриневичем, який у квітні загинув на Харківщині

Новини, Політика, Суспільство

На Івано-Франківщині попрощаються із загиблим воїном з Долини Дмитром Гриневичем. Військовослужбовець із 17 квітня 2022 року вважався зниклим безвісти. 21 вересня підтвердили його загибель.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на голова Калуської райдержадміністрації Жанна Табанець.

“Цього тижня Дмитру Гриневичу мало виповнитися 40 років. Проте, на жаль, він не дожив до свого ювілею”, — йдеться у дописі.

Дмитро Гриневич був старшим навідником реактивного артилерійського взводу. Воїн поліг під час штурму, звільняючи від окупантів село Довгеньке Ізюмського району Харківської області, повідомив голова Долинської територіальної громади Іван Дирів.

“Функціональні обов’язки виконував відмінно, користувався авторитетом серед колег та підлеглих. Мав добрий рівень мотивації до військової служби та професійного самовдосконалення. Підтримував високий моральний дух у підрозділі”, — написав Іван Дирів.

Голова громади просить жителів зустріти загиблого воїна Дмитра Гриневича. 29 жовтня о 9:00 траурна колона вирушить з Долинської лікарні. Маршрут скорботного кортежу пролягатиме такими вулицями: О. Грицей — Яворів (вул. Технічна, 3) – церква Серця Ісуса і Серця Марії – вул. Нафтовиків – проспект Незалежності – вул. Обліски – М.Тур’я, вул. Тур’янська, 153.

Похорон розпочнеться о 15:00 у церкві Успіння Пресвятої Богородиці.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.