СБУ проникло в ФСБ, щоб затримати екскерівника Кримського главку, який був “кротом” – Малюк

Новини, Політика

Служба безпеки України має у своєму розпорядженні неспростовні докази, що колишній керівник Кримського главку СБУ полковник Олег Кулініч працював на РФ, доповідав у Москву інформацію, зокрема секретну, про ситуацію в Україні та в Службі.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на агентство Інтерфакс-Україна“.

За словами Малюка, спецслужба робить великий наголос на самоочищенні своїх лав, особливо в умовах війни.

“Якщо не виявити цих щурів на борту, то всі наші подальші операції щодо ворога приречені на провал”, – зазначив він.

Говорячи про операцію з викриття та затримання Кулініча, в.о. голови СБУ зазначив, що він затримував цього “крота” особисто. Разом з тим, Малюк не став поки що розголошувати деталі, зазначивши, що триває слідство.

“Було проведено безпрецедентну філігранну розробку і подальшу реалізацію, здійснено агентурно-технічне проникнення до лав ФСБ.

Ми здобули всі файли, де він реально доповідав до Москви інформацію, зокрема секретну, про ситуацію в нашій країні, в Службі, як вони намагалися впливати на різні процеси”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.