“Прикарпаттяобленерго” оприлюднило графіки аварійних вимкнень електроенергії

Новини, Суспільство

“Прикарпаттяобленерго” оприлюднило графіки аварійних вимкнень електроенергії на Івано-Франківщині. Також замість 10 черг енергетики сформували чотири групи відключення споживачів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сайт компанії.

“Просимо вибачення за незручності, викликані тривалим доопрацюванням графіків. Цей час був необхідним для звіряння даних, зміни формату введення графіків аварійних вимкнень й налаштування процесів та погодження”, — йдеться у дописі.

Енергетики повідомляють, що у графіках вказані дні та години, проте це не означає, що в ці періоди щодня не буде світла. Це залежить від розпорядження “Укренерго”.

“Вказаний час відключень може збільшуватися до однієї години, зважаючи на необхідність доїзду бригад до енергооб’єктів для перемикань. Також під час повітряної тривоги працівники компанії не можуть перебувати на енергооб’єктах, адже їх може атакувати ворог. Це теж може збільшити перерву в електропостачанні”, — інформують в енергокомпанії.

Оновлені черги та графіки з орієнтовними періодами можна переглянути на сайті “Прикарпаттяобленерго”.

Що відомо

25 жовтня 2022 року на Прикарпатті запровадили графік аварійних вимкнень електроенергії. В області сформували 10 черг відключень споживачів, кожну з яких від’єднуватимуть від електропостачання після розпоряджень від диспетчера НЕК “Укренерго”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.