Міністр оборони Індії сказав Шойгу облишити “ядерний варіант”

Війна, Новини, Політика

Міністр оборони Індії Раджнатх Сінгх під час телефонної розмови у середу заявив міністру оборони РФ Сергію Шойгу що “не слід вдаватися до ядерного варіанту”, коли йдеться про війну в Україні.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на CNN, яке цитує пресреліз міноборони Індії.

Сінгх заявив, що позиція Індії полягає в “необхідності йти шляхом діалогу і дипломатії для якнайшвидшого врегулювання конфлікту”.

Він зазначив, що жодна зі сторін не повинна вдаватися до ядерного варіанту, оскільки перспектива застосування ядерної або радіологічної зброї суперечить основним принципам людства.

Передісторія:

Збройні сили Російської Федерації 26 жовтня під керівництвом президента РФ Володимира Путіна провели “навчання з завдання масованого ядерного удару стратегічними ядерними силами”.

Також у середу міністр оборони Росії Сергій Шойгу зв’язався з міністрами оборони Індії та Китаю, Раджнатхом Сінгхом та Вей Фенхе та розповів їм про так звану “брудну бомбу”, яку начебто готується застосувати Україна.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.