«Якщо буде потреба, то обмежуватимемо», — Марцінків про роботу тролейбусів в Івано-Франківську

Новини, Суспільство

Сьогодні ворог насамперед б’є по енергетичній системі України, створюючи великі незручності населенню.

Про це під час відеозвернення зазначив очільник Івано-Франківська Руслан Марцінків, передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

«Наша система пов’язана: і це з одного боку — добре, бо дозволяє нам швидко відновлювати електропостачання.

Однак, з іншого боку — потребує часу для відновлення й економії в пікові години: з 6 до 11 ранку та з 17 до 23 ввечері. Тому прохання максимально зменшити електронавантаження.

Особливо зараз, коли йде до зими, збільшується кількість електроприладів, тому нам важливо економити», — каже мер.

Очільник міста також радить на випадок вимкнень підготувати вдома необхідні речі. Зокрема, ліхтарики, батарейки, павербанки, свічки, сірники, аптечки та запас води та їжі, яка не потребує приготування.

Крім цього, за його словами, він отримав чимало повідомлення щодо освітлення вулиць у вечірній час.

«Одразу хочу сказати, що нас попросили, щоб вуличне освітлення було максимально обмежене, тому для того, щоб не вводити обмеження на громадський транспорт, щоб не вимикати тролейбусні лінії, ми прийняли це рішення.

Я вважаю, що краще ми кожен будемо обережніше їхати або користувалися ліхтариками, але транспорт не буде обмежуватись в Івано-Франківську до того часу, доки це можливо.

Якщо буде така потреба, будемо обмежувати», — резюмував Марцінків.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.