Стало відомо, коли франківські школярі підуть на канікули

Новини, Суспільство

Осінні канікули для школярів Франківської та Калуської громад пе.ренесли.

Про це Суспільному повідомила директорка департаменту освіти та науки міської ради Вікторія Дротянко, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ .

Осінні канікули для учнів гімназій та ліцеїв Івано-Франківської територіальної громади у 2022 році перенесли — вони розпочнуться 24 або 25 грудня.

З її слів, канікули в учнів триватимуть до лютого.

Голова Калуської громади Андрій Найда повідомив, що перенести осінні канікули вирішили педагогічні колективи.

Таким чином для учнів ліцеїв та гімназій Калуської громади канікули розпочнуться 29 жовтня і триватимуть до 6 листопада 2022 року.

“Основними причинами продовження повноцінного навчання є те, що наступного тижня прогнозують сприятливі погодні умови. А, також, за можливості все ж таки працювати в очному форматі. Пам’ятаємо, що головним фактором, який зараз впливає на процес навчання, є ситуація з безпекою”, — ідеться в дописі.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.