Шойгу поговорив із главою Пентагону про війну в Україні

Війна, Новини, Політика

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу обговорив телефоном із главою Пентагону Ллойдом Остіном ситуацію в Україні, Остін наголосив на важливості підтримання комунікації.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на російське агентство РИА Новости з посиланням на Міноборони РФ, сайт Пентагону.

“21 жовтня 2022 року відбулися телефонні переговори міністра оборони Російської Федерації генерала армії Сергія Шойгу і міністра оборони Сполучених Штатів Америки Ллойда Остіна.

Обговорено актуальні питання міжнародної безпеки, включно із ситуацією в Україні”.

Пізніше про розмову також повідомила пресслужба Пентагону. При цьому жодна зі сторін не повідомляє, за чиєю ініціативою відбулася розмова.

“Міністр Остін наголосив на важливості підтримання ліній комунікації в умовах триваючої війни проти України”.

13 травня міністр оборони США Ллойд Остін вперше від початку повномасштабного російського вторгення поговорив зі своїм російським колегою Сергеєм Шойгу. Відтоді про переговори між ними не повідомлялося.

2 жовтня Остін розповів, що він передавав Шойгу попередження про можливі наслідки ядерного удару по Україні.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.