За місяць українські військові збили 233 “Шахеди” – Зеленський

Війна, Новини, Суспільство

Протягом місяця українські захисники збили 233 іранських дрона-камікадзе, лише у середу на Київщині знищили 10 “Шахедів”.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Зеленського у відеозверненні 19 жовтня.

“Протягом місяця збито 233 “Шахеди” та десятки ракет. Лише за сьогодні на Київському напрямку знищено 10 іранських дронів, ще 11 “Шахедів” збито завдяки воїнам повітряного командування “Південь”. Я дякую за чудову роботу”.

Водночас Зеленський додав, що лише за минулу добу Росія знищила три енергетичні об’єкти України. Президент закликав українців обмежити споживання електроенергії 20 жовтня.

“Для відновлення енергетичних потужней України потрібен час і наші з вами спільні зусилля. Завтра важливо, щоб споживання електроенергії було максимально свідомим. Тоді графіки стабілізаційних відключень будуть вкорочувати”, – зазначив президент.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.