Івано-Франківців просять 20 жовтня обмежити споживання електроенергії

Новини, Суспільство

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків звернувся до мешканців громади з проханням обмежити споживання електроенергії, починаючи від 07:00.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“На жаль, ворог наносить удари по енергетичній системі нашої держави. Тому можливі відключення певних підстанцій в Івано-Франківську. Нам терміново потрібно зменшити споживання електрики. Таке рішення ухвалено по всій Україні”, – сказав Марцінків.

Також він зазначив, що завтра доведеться вимкнути вуличне освітлення.

“Всіх мешканців прошу максимально обмежити використання електроенергії, особливо завтра з 7 ранку і до вечора”, – наголосив Руслан Марцінків.

Особливо міський голова просить обмежити споживання електроенергії підприємства.

Марцінків зазначив, що відключення електроенергії може потягнути за собою проблеми з тепло- та водопостачанням. Тому просить мінімізувати споживання електроенергії.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.