Всеукраїнський конкурс імені Леся Мартовича – перемогла доцентка франківського університету (фото)

Новини, Суспільство

Конкурс присвячений 151-й річниці з дня народження Леся Мартовича.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ПІК.

Днями в Україні провели VI Всеукраїнський літературний конкурс імені Леся Мартовича.

У номінації «Проза. Романи. Книги» за роман «Княгиня Острозька» перемогу в конкурсі здобула доцентка Прикарпатського університету Марія Ткачівська.

“Урочисте нагородження лауреатів відбулося днями у Львівському Палаці мистецтв. У конкурсі взяли участь понад 400 творчих особистостей із різних областей України та Криму, а також автори із США, Чехії, Іспанії, Німеччини, Італії та Польщі. Засновниця та організаторка конкурсу – письменниця, краєзнавиця та журналістка Галина Фесюк”, – повідомляють у пресслужбі навчального закладу.

310963940 5712804898770538 6834130432840883281 n scaled

Марія Ткачівська – доцентка Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, завідувачка кафедри іноземних мов і перекладу факультету історії, політології і міжнародних відносин, докторка філологічних наук.

Всеукраїнський літературний конкурс імені Леся Мартовича проводиться з 2011 року на відзначення пам’яті українського галицького письменника, правника і громадського діяча Леся Мартовича.

razom scaled

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.